Východniarske El Clásico pre Košice. Slovan pokľakol na ľade najslabšieho celku ligy TASR 20. 10. 2024
Trenčín reaguje na nevydarený vstup do sezóny. Skúsený tréner na lavičke Dukly skončil TASR 19. 10. 2024
NHL: Dallas delí od prvého finále Stanley Cupu po 20 rokoch jedno víťazstvo Jana Habarová 13. 9. 2020
Hokej Tomáš Marcinko: Zaráža ma, ako ľudia v Česku nenosia rúška. Myslel som si, že paranoidný som ja Róbert Ďurkáč 10. 9. 2020
Hokej Hokejisti Vegasu vyhrali v druhom zápase finále Západnej konferencie nad Dallasom Katarína Ács 9. 9. 2020
Hokej Posledným konferenčným finalistom sa stal New York Islanders, prvýkrát po 27 rokoch Michal Lukačovič 6. 9. 2020
Hokej Dallas so Sekerom po dráme postúpil cez Colorado do finále konferencie, ďalej ide aj Vegas Karol Chren 5. 9. 2020
Hokej Martin Fehérváry exkluzívne: O živote v "bubline" aj o československej enkláve vo Washingtone Karol Chren 4. 9. 2020
Hokej Hokejovú verejnosť zasiahla šokujúca správa. Zomrel tréner Miloš Říha (†61) Róbert Ďurkáč 1. 9. 2020
Hokej Tampa Bay s Černákom postúpila do finále Východnej konferencie, Chára s Halákom končia Marcel Marcišiak 1. 9. 2020
Hokej Tampa je krok od postupu, Islanders a Vegas sa ujali vedenia v sériách Michal Lukačovič 30. 8. 2020
Hokej COVID-19 opäť urobil škrt cez rozpočet športovým klubom. Odborníci okresali počty fanúšikov Zuzana Gálisová 28. 8. 2020
Hokej Tampa s Černákom zdolala Boston a vyrovnala sériu na 1:1, rozhodol Palát Katarína Ács 26. 8. 2020
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní