Východniarske El Clásico pre Košice. Slovan pokľakol na ľade najslabšieho celku ligy TASR 20. 10. 2024
Trenčín reaguje na nevydarený vstup do sezóny. Skúsený tréner na lavičke Dukly skončil TASR 19. 10. 2024
Hokejoví fanúšikovia jasajú. Slovenská liga v piatok odštartuje podľa plánu Róbert Ďurkáč 30. 9. 2020
Zisťovali sme, koľko osôb treba na futbalové a hokejové zápasy. 50 by nestačilo ani zďaleka Róbert Ďurkáč 30. 9. 2020
Hokej Hokejistom došla trpezlivosť. Proti novým opatreniam prišli protestovať pred Úrad vlády Karol Chren 30. 9. 2020
Hokej Ohlasy médií na triumf Tampy: Hráči Lightning sú šampióni 'bublinového' hokeja Karol Chren 29. 9. 2020
Hokej VIDEO: Černák je iba druhým slovenským obrancom so Stanley Cupom, zranený Sekera smúti Katarína Ács 29. 9. 2020
Hokej VIDEO: Slovák Gríger dal z nájazdu najkurióznejší gól roka v českej hokejovej extralige Karol Chren 28. 9. 2020
Hokej Bratislava Capitals prehrali v ligovej premiére v IHL s Viedňou vysoko 2:7 Michal Lukačovič 27. 9. 2020
Hokej VIDEO: Dallas odvrátil prvý mečbal Tampy a znížil stav finálovej série na 2:3 Róbert Ďurkáč 27. 9. 2020
Hokej VIDEO: Tampa zvládla štvrtý finálový zápas a je krok od Stanleyho pohára Róbert Ďurkáč 26. 9. 2020
Hokej SZĽH sa s rozhodcami stále nedohodol, víkendové zápasy sa hrať nebudú Róbert Ďurkáč 25. 9. 2020
Hokej Dallas v noci zdolal Tampu Bay a ujal sa vedenia v play off. Slováci nebodovali Rebeka Kosečeková 20. 9. 2020
Hokej Marek Viedenský: Nemám to potvrdené, ale myslím si, že som prekonal koronavírus Karol Chren 18. 9. 2020
Hokej Skupinové šírenie koronavírusu v Skalici. Pozitívne testy na COVID-19 má 27 hokejistov Karol Chren 17. 9. 2020
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní