Trpí obsedantno-kompulzívnou poruchou: Prosila som rodičov, aby ma zamkli v izbe. Bála som sa, že im ublížim (príbeh) Tamara Eliašová 6. 10. 2024
Roky žije so schizofréniou: Najprv som počul šepot, potom hlasy. Bez liečby by som tu už nebol (príbeh) Tamara Eliašová 15. 8. 2024
Kamila: Autizmus mi diagnostikovali až v 19 rokoch, vtedy mi padol obrovský kameň zo srdca (príbeh) Tamara Eliašová 24. 6. 2024
Prípad chlapca, ktorý skočil z budovy školy: Odborníci bijú na poplach, krutosť medzi mladými narastá Denis Sopko 30. 11. 2023
Slovensko je krajina nešťastných manželstiev. Deti môžu byť hlavným argumentom, prečo sa rozviesť (rozhovor) Katarína Kiššová 29. 11. 2023
Na smrť blízkeho sa pripraviť nedá. Matka s dcérou porozprávali, ako zvládajú odchod otca rodiny Denisa Czibulka 25. 11. 2023
Hovorme o duši Dvanásťročné deti si fajčením trávy „liečia“ depresiu. Sú demotivované a hrozí im schizofrénia Andrea Horváthová 25. 11. 2023
Hovorme o duši Počet pokusov o samovraždy sa zvyšuje. Chuť do života nemajú hlavne mladí ľudia Monika Grznárová 24. 11. 2023
Hovorme o duši Riaditeľ Ligy za duševné zdravie: Mladí sa cítia osamelo a nevodí sa im dobre (rozhovor) Katarína Kiššová 22. 11. 2023
Hovorme o duši Má syna s autizmom: Bála sa reakcií okolia, tak radšej nechodila ani von. Na istý čas sa rozišli aj s manželom Andrea Horváthová 18. 11. 2023
Hovorme o duši Hovorme o duši: Mentálne problémy trápia čoraz viac ľudí, chceme o nich informovať otvorene a pravdivo TVNOVINY.sk 15. 11. 2023
Hovorme o duši Od trinástich trpela depresiami: Hovorila som si, že som sa nemala narodiť. Keby mi nepomohli, dnes som už mŕtva Lucia Tužáková 15. 11. 2023
Hovorme o duši Úzkosti, depresívne myšlienky a sebapoškodzovanie. Dievča svoje problémy tajilo, až kým ju nehospitalizovali Denisa Czibulka 13. 11. 2023
Deň s nadáciou Markíza Čoraz viac detí trápia vážne psychické problémy. Nadácia Markíza v minulom roku pre ne vyzbierala 90-tisíc eur Denisa Czibulka 28. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Nadácia Markíza pomôže deťom v oblasti duševného zdravia. Slovensko v tomto smere zaspalo dobu, hovorí riaditeľ Ligy za duševné zdravie Teleráno 24. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Biele srdce na modrom pozadí. Zaregistrovali ste ho aj vy? TV Markíza 24. 10. 2023
Našli spôsob, ako motivovať deti k učeniu matematiky. Žiaci by si takúto výučbu priali aj na iných predmetoch
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Žiakov prešovského gymnázia ohrozuje hradbový múr. Rezort kultúry neschválil peniaze na rekonštrukciu
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Žiakov prešovského gymnázia ohrozuje hradbový múr. Rezort kultúry neschválil peniaze na rekonštrukciu