Musíme si vážiť, že môžeme slobodne rozhodnúť o tom, kto nás bude zastupovať, hovorí mladý IT-čkár Dominik Lucia Tužáková 23. 9. 2023
Na Slovensku mi vadí mentalita ľudí a to, že nejdeme s dobou, hovorí mladý Anton Viktória Palkechová 23. 9. 2023
Ak by som nesledoval politické dianie, ušetril by som si kopu času aj nervov, tvrdí mladý volič Adam Lucia Tužáková 9. 9. 2023
Na Slovensku mi to príde ako Kocúrkovo a to odrádza mladých ľudí, aby tu zostali žiť, zdôverila sa študentka Nikola Viktória Palkechová 2. 9. 2023
Nechcem, aby lepší život znamenal odísť za hranice Slovenska, hovorí študentka Klára Lucia Tužáková 26. 8. 2023
Zdravotníci na Slovensku mi prídu viac vyťažení ako tí v Nórsku, hodnotí študentka Soňa Viktória Palkechová 19. 8. 2023
Nerozhoduj za mňa V zahraničí máme povesť pracovitých ľudí, ale máme tendenciu sa sťažovať, hovorí študentka Bibiána Lucia Tužáková 12. 8. 2023
Futbal začal hrať ako 25-ročný, na Slovensku bol za atrakciu. Teraz trénuje a jeho syn hrá za Slovan (príbeh)
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Žiakov prešovského gymnázia ohrozuje hradbový múr. Rezort kultúry neschválil peniaze na rekonštrukciu