Je čas, aby sa turecký futbal zresetoval. Fenerbahce nasadilo na šláger dorastencov, duel trval tri minúty Adam Dudiak 7. 4. 2024
Sú najlepším klubom v krajine, ale krivdy ich už omrzeli. Zvažujú odchod z domácich súťaží Marián Tomčák 3. 4. 2024
VIDEO: Najprv oslavy, potom hromadná bitka. Fanúšikovia napadli hráčov v elitnej európskej lige TASR 18. 3. 2024
EKL: Genk s Hrošovským končí, Plzeň zhltla skupinu. Nordsjaelland o postup obrala Trnava TASR 14. 12. 2023
Gašparík nemal čo vytknúť: Ťažko, keď vám dá góly Džeko s väčším platom, než my rozpočtom Adam Dudiak 14. 12. 2023
Hviezdy Fenerbahce boli nad trnavské sily. Spartak sa však za svoje výkony v Európe hanbiť nemusí TASR 14. 12. 2023
Futbal EKL: Klaksvík nedal doma Ľubľane šancu. Fenerbahce v „trnavskej“ skupine stopercentné TASR 26. 10. 2023
Exkluzívne Mohol spadnúť štadión, ale najdrahší je zakliaty. Gašparík: Hráčom som povedal, že boli výborní (rozhovor) Adam Dudiak 6. 10. 2023
Futbal FOTOGALÉRIA: Trnava siahla na dno, v závere mohla šokovať. Najlepšie zábery z „malého Ríma“ TASR 5. 10. 2023
Exkluzívne Zabudnutý objavil životnú formu, dvihol by Calzonovi? Ďuriš pred Fenerbahce: Brániť, ale nie iba Adam Dudiak 5. 10. 2023
Futbal VIDEO: Trnava hostí v zápase roka megahviezdy. Tureckého giganta privíta plný dom Marián Tomčák 4. 10. 2023
Futbal Konferenčná liga: Aston Villa zakopla v Poľsku. Fenerbahce v „trnavskej“ skupine podľa očakávaní TASR 21. 9. 2023
Futbal Trnava prehrala v Istanbule a klesla na tretie miesto, rozhodol dvojgólový Slimani Karol Chren 4. 10. 2018
Futbal FOTO: Škrtel opäť potvrdil povesť bojovníka. Zápas dohral s rozťatou hlavou Karol Chren 30. 4. 2018
Futbal VIDEO: Bitka o Istanbul. Hráč zahodil šancu a fanúšikovia rozbíjali obývačky Karol Chren 19. 3. 2018
Futbal Premiérový gól Škrtela v Turecku teší. Nezabúda ale, čo je jeho prácou Róbert Ďurkáč 31. 10. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím