Na Slovan sa už nehnevá, v Španielsku žiari: Z repre sa mi neozvali dva roky. Valjenta doma nevieme doceniť (rozhovor) Adam Dudiak 14. 10. 2024
Real potiahli Vinícius a Valverde, Greif nezabránil prehre Malorky. Celta vyhrala napriek dvojitému oslabeniu TASR 5. 10. 2024
Lille vlani remizovalo so Slovanom, teraz zdolalo Real. Bayern sa popálil s Aston Villou, Atlético zhorelo v Lisabone TASR 2. 10. 2024
Real bez Mbappého v Atléticu viedol, domáci vyrovnali v nadstavení. Derby o Madrid na 20 minút prerušili diváci TASR 29. 9. 2024
Girona naďalej udivuje: Vyhrala aj na Villarreale a naďalej drží za sebou Real s Barcelonou TASR 27. 9. 2023
VIDEO: Real spasil hrdina Bellingham. Vavrova premiéra v Lige majstrov s horkou príchuťou TASR 20. 9. 2023
Futbal Od Ronaldových čias to nedokázal nik, on áno. Bellinghama čaká v Reale veľká budúcnosť Adam Dudiak 27. 8. 2023
Futbal Konečne! Sága Mbappé a Real Madrid je na konci. Večnú otázku zodpovedal Ancelotti TVNOVINY.sk 24. 8. 2023
Futbal Real Madrid zmenil taktiku a chce získať Mbappého ešte toto leto. Pre PSG má pripravenú ponuku Matej Babic 21. 8. 2023
Futbal VIDEO: Triumf Realu režíroval dvomi gólmi i asistenciou. Bellingham bol všade TASR 19. 8. 2023
Futbal Real Madrid úspešne vykročil do novej sezóny. Gólovo sa presadil aj Bellingham TASR 12. 8. 2023
Futbal VIDEO: Kto potrebuje Mbappého? Nový útočník Realu sa blysol takouto akrobatickou lahôdkou Peter Matis 27. 7. 2023
Futbal Rival Ronaldovho klubu chce dať miliardu za Mbappého, PSG súhlasí. O rok by išiel zadarmo do Realu Peter Matis 24. 7. 2023
Futbal Prestupový trh: Barcelona i Real sa posilňujú, saudskoarabské kluby nakupujú vo veľkom Peter Matis 26. 6. 2023
Futbal Real Madrid má stále záujem o Mbappého. Prestup do Španielska údajne poradil Fracúzovi aj Messi TASR 22. 6. 2023
Futbal Prvá prestupová superbomba leta je tu. Real Madrid získal jedného z najlepších mladíkov sveta TASR 14. 6. 2023
Futbal Do Madridu mieri hviezda Dortmundu. Biely balet zaplatí za Bellinghama poriadny balík TASR 7. 6. 2023
Futbal Real Madrid by mohol prísť o svoju ofenzívnu ikonu. Benzemu lákajú Saudi s masívnou ponukou TASR 1. 6. 2023
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím