Východniarske El Clásico pre Košice. Slovan pokľakol na ľade najslabšieho celku ligy TASR 20. 10. 2024
Trenčín reaguje na nevydarený vstup do sezóny. Skúsený tréner na lavičke Dukly skončil TASR 19. 10. 2024
Vedenie NHL a hráčska asociácia sa dohodli na kolektívnej zmluve aj termíne reštartu ligy Karol Chren 7. 7. 2020
Hokej Bratislava Capitals uhradili zvyšnú časť dlhu za Zimný štadión Ondreja Nepelu Róbert Ďurkáč 30. 6. 2020
Hokej HC Slovan i Bratislava Capitals dlhujú mestu za prenájom štadióna Rebeka Kosečeková 25. 6. 2020
Hokej Ernest Bokroš bude koučovať v našej súťaži, prijal ponuku tohto klubu Róbert Ďurkáč 25. 6. 2020
Hokej Lintner o svojom odvolaní z pozície šéfa Pro-Hokeja: Lepšieho ako ja nenájdu Róbert Ďurkáč 24. 6. 2020
Hokej Marián Hossa je vážnym kandidátom na uvedenie do Siene slávy, tu sú ďalší adepti Róbert Ďurkáč 24. 6. 2020
Hokej Niekdajší Hossov spoluhráč nahlas prehovoril o šikane. Na toto trebať mať naozaj žalúdok Róbert Ďurkáč 22. 6. 2020
Hokej Budúcu sezónu v Tipsport lige nikto nevypadne, kluby žiadajú príspevok od štátu a SZĽH Zuzana Gálisová 12. 6. 2020
Hokej Marián Gáborík si poriadne zanadával. Tieto spomienky mu zdvihli tlak! Róbert Ďurkáč 12. 6. 2020
Hokej V slovenskom hokeji to vrie. Viaceré kluby kritizujú zväz, že rozhadzuje peniaze Karol Chren 11. 6. 2020
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní