Na Eure ani raz nenastúpil v základnej zostave. Tri mesiace po ňom sa stal anglickým futbalistom roka TASR 9. 10. 2024
Slovensko celý mesiac žilo futbalom, UEFA EURO 2024 na Markíze, Dajto, Voyo aj webe prekonávalo rekordy TVNOVINY.sk 19. 7. 2024
S Nemeckom vyhral MS a zaznamenal aj ďalšie úspechy. Legendárny kouč má záujem viesť Anglicko TASR 18. 7. 2024
Mnohí v práci neraz aj prespávali. Nahliadnite do zákulisia fungovania športovej redakcie počas Eura Pavol Borkovič 17. 7. 2024
UEFA predstavila maskota ME 2024 v Nemecku. O jeho mene rozhodne verejnosť v hlasovaní TASR 20. 6. 2023
Takto sa to robí. Stávkar pretavil slovenský triumf na Islande na parádnu výhru Róbert Ďurkáč 20. 6. 2023
Angličania vygumovali Macedónsko, vo Francúzsku nadstavili 15 minút. Ukrajina brala body v Trnave TASR 19. 6. 2023
Futbal Portugalsko a Česko potvrdili úlohu favorita. Škótsko za dve minúty otočilo zápas a uspelo proti Nórsku. TASR 17. 6. 2023
Futbal Našich reprezentantov čaká dôležitý duel na Islande. Calzona prezradil, prečo prileteli až dnes TVNOVINY.sk 16. 6. 2023
Futbal Veľké prípravy už s ročným predstihom. Európskym šampionátom bude žiť celá televízia Soňa Kolcunová 14. 6. 2023
Futbal Lobotka je extratrieda, no som stále pripravený, vraví srdciar Hrošovský. Suslov o budúcnosti hovoriť nechcel Miroslav Špaček 14. 6. 2023
Futbal Marek Hamšík prijal Calzonovo pozvanie. Jeho dňom v reprezentácii tak nemusí byť koniec TASR 1. 6. 2023
Futbal Priame slová Laca Borbélyho o úvode kvalifikácie: Kedy podľa neho postúpime na EURO? Peter Matis 29. 3. 2023
Futbal Česi nenadviazali na úvodnú výhru a v Moldavsku získali len bod. Holandsko nedalo šancu Gibraltáru TASR 27. 3. 2023
Futbal Slovensko úspešne zložilo reparát po zápase s Luxemburskom. Po skvelom výkone nedalo šancu Bosne TASR 26. 3. 2023
Reflex Vrodený talent doplnila vzdelaním. Nevidiaca Nikola sa prepracovala medzi renomovaných rómskych hudobníkov Patrik Steller 26. 3. 2023
Futbal Francúzi v boji o ME zničili Holanďanov, Česi pokorili Poliakov. Ibrahimovič prepísal dejiny TASR 24. 3. 2023
Futbal Laca Borbélyho duel s Luxemburskom vytočil: Tréner Calzona má asi osobitný pohľad na futbal Róbert Ďurkáč 24. 3. 2023
Futbal Slovákov čaká nový začiatok. Trénera Calzona môže v úvode kvalifikácie dosiahnuť prvé víťazstvo Marek Arpáš 22. 3. 2023
Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on