Za Liverpool nečakane debutoval český gólman, tím potvrdil vedúcu pozíciu. Arsenal a City však nezaostali TASR 5. 10. 2024
Londýnske derby ovládla Chelsea, zobudil sa i Tottenham. Liverpool na čele rebríčka predbehol City TASR 21. 9. 2024
Liga majstrov: Harry Kane štyrmi gólmi zničil Záhreb. Liverpool v šlágri zdolal AC, Real potiahli nové tváre TASR 17. 9. 2024
Arsenal našiel recept na Aston Villu. Stopercentný je naďalej aj Manchester City, ktorý si poradil s nováčikom TASR 24. 8. 2024
Futbal VIDEO: Adept na gól roka v Premier League. Hráč Liverpoolu vystrihol geniálne nožničky Karol Chren 2. 5. 2017
Futbal Prekvapenie na úvod 22. kola Premier league: Liverpool doma zakopol so Swansea Karol Chren 21. 1. 2017
Futbal Škrtel vzdal hold Gerrardovi: Ďakujem za všetko, čo si urobil pre moju rodinu Karol Chren 25. 11. 2016
FC Liverpool Šláger Liverpool - Manchester United sa skončil bezgólovou remízou Karol Chren 18. 10. 2016
Futbal Balotelli považuje pôsobenie v Liverpoole za chybu, túži byť najlepším na svete Róbert Ďurkáč 12. 9. 2016
Futbal Liverpool a Manchester United s dodatočnými pokutami za osemfinále Zuzana Gálisová 24. 5. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím