Vôňa cukroviniek, pečených klobás i burčiaku. Legendárny jarmok v Leviciach oslavuje 500 rokov Karol Mindák 18. 10. 2024
Monetov obraz, ktorý ukradli nacisti, sa po 84 rokoch vrátil k pôvodným majiteľom Lucia Tužáková 18. 10. 2024
Reality hviezda Kardashianka sa navliekla do obtiahnutého overalu. Tu je výsledok markiza.sk 24. 2. 2016
Kultúra DiCaprio Oscara nepotrebuje. Neuveríte, koľko už má cien za Revenanta Nikola Teleková 23. 2. 2016
Hygiena Jennerka a jej drsný odkaz pre lámača dievčenských sŕdc: Sprchuj sa častejšie! markiza.sk 22. 2. 2016
KDH Kampaň vrcholí. Vypočujte si, ako zaspieval Figeľ či zarapoval Poliačik Marcel Marcišiak 22. 2. 2016
Nikoleta Kortišová Farmárka sa chválila sexy fotkami. Tento detail ale všetko pokazil markiza.sk 22. 2. 2016
Boky Kim asi úplne stratila súdnosť. Na obrovských krivkách takéto legínsy?! aleitmannova 21. 2. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní