I. Radičová: Poteší ma, ak I. Korčok vstúpi do politiky, ale nahovárať ho nebudem (Na telo PLUS) 26. 4. 2024
I. Radičová: Činy P. Pellegriniho hovoria o 20-ročnej podpore Smeru, zmenu neznačia ani jeho výroky (Na telo PLUS) 24. 4. 2024
Zákulisie relácie Na telo: Moderátor nám opísal, ako vyzerá jeho pracovný týždeň (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 25. 9. 2023
Súhrn týždňa: Ďalší útok na politika či záhadné stretnutie Richarda Sulíka (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 23. 9. 2023
Michal Kovačič: Ako bude vyzerať moja predvolebná debata? Sám neviem (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 22. 9. 2023
Na telo plus Zatýkanie u vojenských tajných: A. Hlina a M. Šutaj Eštok reagovali na akciu Vírus (Na telo PLUS) Andrej Hofer 21. 9. 2023
Na telo plus Spor M. Žilinku a Z. Čaputovej očami kandidátov SaS, Sme Rodina a Hlasu-SD (Na telo PLUS) Andrej Hofer 20. 9. 2023
Na telo plus A. Hlina v Na telo PLUS: Keby stáli barbari pred bránami, za Pellegriniho ako premiéra by som zahlasoval Andrej Hofer 19. 9. 2023
Na telo plus A. Hlina v diváckych otázkach Na telo PLUS: Do ktorej strany prestúpi, ak SaS neuspeje vo voľbách? TVNOVINY.sk 19. 9. 2023
Cirkus Politikus Volebná kampaň má rôzne formy. Politici jeden zo žánrov okopírovali od youtuberov (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 18. 9. 2023
Cirkus Politikus Matovič verzus Kaliňák: Zosumarizovali sme pre vás kľúčové momenty politického MMA (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 16. 9. 2023
Cirkus Politikus Odborník o volebných kampaniach: Pellegrinimu sa darí byť konzistentne nudným (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 15. 9. 2023
Na telo plus Internetizácia regiónov, inovačné centrá, AI: Digitalizácia Slovenska podľa PS, Hlasu a Modrých (Na telo PLUS) Andrej Hofer 15. 9. 2023
Na telo plus Zoštátnenie strategických podnikov? Potemkin, myslí si o nápade Hlasu-SD M. Dzurinda (Na telo PLUS) Andrej Hofer 14. 9. 2023
Na telo plus Dzurinda v Na telo PLUS: Spájanie pravice sa oddialilo. Nikdy som však nepovedal, že sa vzdám TVNOVINY.sk 12. 9. 2023
Na telo plus T. Drucker odpovedal v diváckych otázkach Na telo PLUS: Má záujem o niektorú ministerskú stoličku? TVNOVINY.sk 12. 9. 2023
Cirkus Politikus Ako rozpoznať hoax na internete? Tu sú rady odborníka (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 11. 9. 2023
Cirkus Politikus Súhrn týždňa: Poslanci neotvorili ani jednu schôdzu, migranti sa stali volebnou témou (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 9. 9. 2023
Cirkus Politikus Expert na hybridné hrozby: Využívanie hoaxov v kampaniach sa stalo mainstreamom (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 8. 9. 2023
Na telo plus Armáda na hraniciach aj plán Viktora Orbána. Takto príliv utečencov vidia v SaS, KDH a SNS (Na telo PLUS) Andrej Hofer 7. 9. 2023
Na telo plus „Sú súčasťou budúcnosti podľa KDH aj lesby a gejovia?“ spýtala sa Františka Mikloška Jana Bittó-Cigániková (Na telo PLUS) Andrej Hofer 6. 9. 2023