Potenciál bez limitov a ambície na Tour de France. Slovenský megatalent je súčasťou veľkých plánov (rozhovor) Peter Matis 20. 10. 2024
Ubehlo 15 rokov od postupu Slovenska na majstrovstvá sveta. Gancarczyk je dodnes národný hrdina (rozhovor) Richard Jančiar 19. 10. 2024
Má Zelenského plán šancu na úspech? Pozvanie Ukrajiny do NATO môže vypáliť aj opačne Karol Chren 19. 10. 2024
Najdôležitejšie body samitu NATO: Viac vojakov aj na Slovensko, ústupok pre Ukrajinu a jasný odkaz Putinovi Katarína Kiššová 11. 7. 2023
VIDEO: Invázia lúčnych koníkov? Na juhu Záhoria zasypali polia, tlačia sa aj do domov Marcel Marcišiak 11. 7. 2023
Politika OĽANO môže poriadne zamiešať karty. Aj keď sa ako koalícia nedostane do parlamentu (+ možné scenáre) Katarína Kiššová 10. 7. 2023
Formula 1 Veľká GALÉRIA: Británia priniesla zrod nového hrdinu. Špecifikom bolo natáčanie filmu priamo počas pretekov Matej Babic 9. 7. 2023
Exkluzívne Druhý najmocnejší muž Ukrajiny exkluzívne pre TV Markíza: "Tí, ktorí neveria, nech prídu do Buče..." Gabriela Kajtárová 8. 7. 2023
Exkluzívne Keď som lietal v drogách, vždy som za ne platil. Teraz som čistý a ľudia mi ich núkajú grátis, smeje sa spevák Perfume Genius Dominika Mičechová 8. 7. 2023
Hokej Na drafte patril k najstarším. Talentovaného Slováka si v poslednej chvíli vybral legendárny klub Matej Babic 7. 7. 2023
Životné prostredie Záplavy, tornáda, horúčavy. Politici musia riešiť klimatickú krízu, inak budú ohrozené miliardy ľudských životov Katarína Kiššová 7. 7. 2023
Hokej Profiskauta prekvapilo, že tím s ukrajinským skautom draftoval Rusov. Priznal, z ktorého Slováka je sklamaný Róbert Ďurkáč 6. 7. 2023
Futbal Nárast aj o 250 percent. Kluby šokovali nové drastické sumy poplatkov, SFZ vysvetlil dôvod Róbert Ďurkáč 5. 7. 2023
Politika Poslanec Republiky sa chváli členstvom v protifašistickom zväze, tam o ničom nevedia Marcel Marcišiak 4. 7. 2023
Politika Aj Fico vyskúša Matovičov trik. Strany ukázali svojich volebných žolíkov Marcel Marcišiak 4. 7. 2023
Financie Jedna z najväčších bánk mení úroky. Aj posledná sadzba sa už dostala cez kritickú hranicu Marcel Marcišiak 3. 7. 2023
Hokej Na NHL drafte sa rátalo aj s ním. Talentovaného Slováka však napokon pozval do kempu legendárny klub Róbert Ďurkáč 3. 7. 2023
Formula 1 Veľká FOTOGALÉRIA: Verstappen v Rakúsku potvrdil dominanciu. Preteky priniesli nový divácky rekord Matej Babic 2. 7. 2023
Hokej Nedávno súperi, teraz spoluhráči. Adam Gajan prezradil, o čom žartoval so supertalentom Bedardom Róbert Ďurkáč 2. 7. 2023
Cestovanie Z dovolenky snov nočná mora. Slováci aj s malými deťmi uviazli desiatky hodín na cyperskom letisku v Larnake Katarína Ács 1. 7. 2023
VIDEO: V skupine C zostal čierny Peter Srbom. Dánom na postup stačili tri remízy, v play off vyzvú domácich
Štát sľúbil aplikáciu, ktorá by ľuďom ukázala, kde môžu najlacnejšie nakúpiť. Stále však nie je na svete